16 februarie 2012

Cum sa iti faci baia mai vesela- pentru copilul din tine!

Daca ti-ar placea sa faci o modificare in baia ta care sa te scoata din rutina zilnica a  periajului dentar fara a scoate foarte multi bani din buzunar sau ai vrea ca periajul dentar sa devina o joaca pentru copiii tai...iata cateva exemple de accesorii de baie care iti vor inveseli cu siguranta diminetile somnoroase:

1. Suporturile pentru periuta de dinti- pe langa apectul lor haios au si o utilitate practica, intrucat permit uscarea periutei de dinti dupa periaj, „insetand” practic bacteriile care raman pe aceasta. Ele sunt comercializate sub forme inedite, de genul unui  pat de iarba din cauciuc, suport  ‘’feeling good’ prevazut cu o ventuza ce se ataseaza pe orice suprafata dura si uscata, suport sub forma degetelor de la picioare sau  suport sub forma de dinte care demonstreaza ca nu toate cavitatile din dinte sunt de rau augur: ai aici disponibile 4 carii in care sa iti depozitezi periuta de dinti.  







Pentru mofturosi exista accesorii moderne din portelan alb, accesorii cromate sau chiar din metale pretioase, precum argint, aur sau bronz victorian.








Si nu in cele din urma sunt accesoriile amuzante pentru cei mici, fie suporturi sub forma de animale colorate, fie  capace în forma unor animăluţe simpatice, care protejează periuţa, pastrând-o curată.










2. Suporturi pentru pasta de dinti- care permit folosirea in intregime a continutului pastei de dinti, putand fi aplicate cu ajutorul ventuzei pe orice suprafata neteda si dura (perete, faianta sau oglinda).








3. Aplicatoarele de pasta de dinti- care se ataseaza la capul pastei de dinti pentru a-i distra pe cei mici.









4. Suporturi haioase pentru ata dentara- care iti reamintesc  ca alimentele ramase intre dinti dupa o masa copioasa nu pot fi indepartate prin periaj .






5. Suport cu clepsidra- care cronometreaza durata de timp pentru un periaj corect. Aceasta este ideală pentru motivarea copiilor, ii mentine  linistiti si ii ajuta astfel sa-si efectueze periajul corect al dintilor. Clepsidra se întoarce  pur si simplu şi atata timp cat se scurge nisipul, copilul isi va spala dintisorii.  Este disponibila chiar si o varianta de clepsidra digitala.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
;